Adres: AOSB 3. Kısım 33. Cad. No:3 Döşemealtı
Antalya / TURKEY
Antalya / TURKEY
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
Toplam Azot (N) | 12 |
Amonyum Azotu (N) | 12 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 61 |
KULLANILDIĞI BİTKİLER, UYGULAMA ZAMANI VE MİKTARI | |||
BİTKİ | UYGULAMA ZAMANI | UYGULAMA ŞEKLİ | |
YAPRAKTAN | TOPRAKTAN | ||
Sera Sebzelerinde | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Açık Tarla Sebzelerinde | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Kavun, Karpuz, Çilek | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Elma, Armut, Ayva | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Üzüm, Muz, Nar, İncir | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Narenciye, Zeytin, Çay | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Baklagiller, Yem Bitkileri vb. | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Tahıllar(Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb.) | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb. | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Soğan, Sarımsak | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Süs Bitkileri | Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
Yeşil Alanlar | İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır | 100 gr/100 lt su | 0,5 -1 kg/da |
İmalatçı firma tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımdan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarında kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının (toksitide, kalıntılar, etkili olmayış vs.) sorumluluğundadır.
Merhaba Dünya!