ZINCPHOS
Garanti Edilen İçerik %W/W
Toplam Azot (N) 5
Üre Azotu (N) 5
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 15
Suda Çözünür Çinko Zn 5
Bitki Adı Uygulama Dönemi Topraktan
Damlama Sulama İle
Yapraktan Uygulama
SERA VE AÇIK ALAN SEBZELER
(Domates,Biber, Hıyar, Patlıcan
Fasulye, Çilek vb.
Fideler şaşırtıldıktan bir hafta
sonra başlayarak meyve olgunlaşana
kadar 3-4 uygulama yapılır.
1-2 lt / Da 100 lt. suya 200-250 ml
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER
Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.
Vejatasyon süresince 3-4
uygulama
1-2 lt / Da 100 lt. suya 200-250 ml
YUMRULU BİTKİLER
Şekerpancarı, patates,soğan, vb
Çapadan sonra bir uygulama
15-20 gün sonra ikinci uygulama
1-2 lt / Da 100 lt. suya 200-250 ml
Kavun, karpuz, kabak Kol atımında meyve tutumunda
3-4 uygulama
1-2 lt / Da 100 lt. suya 200-250 ml
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali,
kayısı, kiraz, erik, elma, armut, ayva,
turunçgiller, zeytin, bağ, fındık, vb
Vejatasyon süresince 3-4
uygulama
2-2,5 lt / Da 100 lt. suya 200-250 ml
Muz Fide dikiminden bir ay sonra
başlayarak doğuma kadar 3-4
uygulama.
1-2 lt / Da
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Mısır, pamuk,
ayçiçeği vb.
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu
dönemden itibran 3-4 uygulama
150-200 ml/dekar
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, fasulye,
mercimek, soya, ayçiçeği vb
Gelişme dönemi boyunca 2-3
uygulama
150-200 ml/dekar
TAHILLAR (Buğday, arpa, çeltik vb Kardeşlenme ve sapa kalkma
döneminde iki uygulama
150-200 ml/dekar

İmalatçı firma tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımdan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarında kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının (toksitide, kalıntılar, etkili olmayış vs.) sorumluluğundadır.

 

Merhaba Dünya!