Adres: AOSB 3. Kısım 33. Cad. No:3 Döşemealtı
Antalya / TURKEY
Antalya / TURKEY
Garanti Edilen İçerik | %W/W |
Toplam Azot (N) | 5 |
Üre Azotu (N) | 5 |
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 15 |
Suda Çözünür Çinko Zn | 5 |
Bitki Adı | Uygulama Dönemi | Topraktan Damlama Sulama İle |
Yapraktan Uygulama |
SERA VE AÇIK ALAN SEBZELER (Domates,Biber, Hıyar, Patlıcan Fasulye, Çilek vb. |
Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 3-4 uygulama yapılır. |
1-2 lt / Da | 100 lt. suya 200-250 ml |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb. |
Vejatasyon süresince 3-4 uygulama |
1-2 lt / Da | 100 lt. suya 200-250 ml |
YUMRULU BİTKİLER Şekerpancarı, patates,soğan, vb |
Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama |
1-2 lt / Da | 100 lt. suya 200-250 ml |
Kavun, karpuz, kabak | Kol atımında meyve tutumunda 3-4 uygulama |
1-2 lt / Da | 100 lt. suya 200-250 ml |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, kayısı, kiraz, erik, elma, armut, ayva, turunçgiller, zeytin, bağ, fındık, vb |
Vejatasyon süresince 3-4 uygulama |
2-2,5 lt / Da | 100 lt. suya 200-250 ml |
Muz | Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğuma kadar 3-4 uygulama. |
1-2 lt / Da | |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Mısır, pamuk, ayçiçeği vb. |
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibran 3-4 uygulama |
– | 150-200 ml/dekar |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, fasulye, mercimek, soya, ayçiçeği vb |
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama |
– | 150-200 ml/dekar |
TAHILLAR (Buğday, arpa, çeltik vb | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama |
– | 150-200 ml/dekar |
İmalatçı firma tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımdan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarında kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının (toksitide, kalıntılar, etkili olmayış vs.) sorumluluğundadır.
Merhaba Dünya!